(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapulaisia (Kesätyö)
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme rakennusalan asiakasyrityksellemme kesätyöntekijöitä erilaisiin rakennusalan avustaviin tehtäviin Pirkanmaalle.

Työtehtävät tulevat olemaan vaihtelevia, aina kyseisen rakennuskohteen etenemisen mukaisia tehtäviä: esim. purku-, raivaus-, kanto-, raudoitus-, maansiirto- ja muut avustavat tehtävät. Saatat toimia myös vanhemman kirvesmiehen tai rakennusmiehen apuna erilaisissa rakennustehtävissä.

Hakijoilta edellytetään aikaisempaa kokemusta rakennusalalta, reipasta asennetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvää fyysistä kuntoa. Hakijalla tulee myös olla voimassa oleva työturvallisuuskortti tai mahdollisuus sen suorittamiseen ennen työn aloitusta. Suomen kielen taito on myös edellytys rakennustyömailla työskentelyyn.

Työsuhteen kesto voi vaihdella, joten kerrothan käytettävyydestäsi hakemuksessasi; milloin voisit aloittaa ja mihin asti olet valmis työskentelemään.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Kutsumme hakijoita haastatteluun hakemusten perusteella, joten täytäthän tietosi ja osaamisesi mahdollisimman kattavasti.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.