(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapulaisia kesäksi
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Haemme Jyväskylän alueella toimiville asiakkaillemme rakennusapulaisia kesäkaudelle!

Rakennustyömaan avustaviin tehtäviin kuuluu kantamista, siivoamista, raivaamista ja ammattilaisten avustamista. Rakennusapulaisen työt ovat hyvä tapa aloittaa ura rakennusalalla, vaihtaa alaa tai hankkia työkokemusta.

Rakennusapulaisen töiden aloittaminen ei vaadi muuta kuin voimassa olevan työturvallisuuskortin ja halun tehdä töitä. Aiempi työkokemus rakennusalalta tai alan koulutus on plussaa, mutta uskomme töiden opettavan. Jos sinulla on oma auto käytössä, se helpottaa kauemmille työmaille kulkemista. Reipas tekemisen meininki ja yhteistyötaidot ovat rakennusapulaiselta kaivattavia ominaisuuksia.

Töitä on tarjolla uudis- ja saneerauskohteissa, ja työtä tehdään arkisin klo 7-15.30. Kesätöiden kesto on sovittavissa tilanteen mukaan koko kesäkaudeksi tai lyhyempään pätkään. Töitä on myös mahdollista jatkaa kesän jälkeen oman elämäntilanteen mukaan. Meiltä saat tarvittavat työvaatteet ja varusteet.

Lisätietoja antavat Aleksi Arjakka 0400 278 937 tai Erja Kokkonen 040 725 1340. Laita hakemus nettisivujemme sihti.fi kautta.