(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapulaisia juhlatelttojen pystytyksiin
Sorted Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

Oletko vielä vailla kesätöitä? Suomen kesä on täynnä tapahtumia sekä erilaisia juhlatilaisuuksia ja asiakkaamme Sorted Oy/Lainateltta.fi kaipaisikin nyt motivoituneita työntekijöitä monipuolisiin työtehtäviin näiden tapahtumien mahdollistamiseksi kesäsesongin ajan.

Yrityksen hallitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Tuusulan Jokelassa, mutta työ on pääasiassa kiertävää juhlatelttojen pystytystä Uudenmaan alueella sekä ajoittain myös kauempana, joten toivomme hakijoilta matkustusvalmiutta. Käytössäsi on yrityksen kuljetuskalusto ja ehdottomana etuna katsommekin voimassa olevat kuljettajan ammattipätevyydet, mutta se ei ole ehdoton edellytys tehtävään.

Töitä tehdään pienessä tiimissä asiakaskohteissa ja tehtäviin perehdytetään, mutta aiempi kokemus vastaavista töistä katsotaan eduksi. Hakijoilta edellytämme hyvää fyysistä kuntoa, mahdollisuutta joustaa työajoissa sekä reipasta työotetta ja halua oppia.

Toivomme hakijoilta mahdollisuutta aloittaa viimeistään heinäkuun alkupuolella. Mikäli kiinnostuit, niin haethan tehtävään pikaisesti, sillä paikat täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Edellytykset työnsaannille: hyvä fyysinen kunto