(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapulaisia juhlatelttojen pystytyksiin kesäsesonkiin
Sorted Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Suomen kesä on täynnä tapahtumia sekä erilaisia juhlatilaisuuksia ja asiakkaamme Sorted Oy/Lainateltta kaipaisikin nyt motivoituneita työntekijöitä monipuolisiin työtehtäviin näiden tapahtumien mahdollistamiseksi kesäsesongin ajan.

Yrityksen hallitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Tuusulan Jokelassa, mutta työ on pääasiassa kiertävää juhlatelttojen pystytystä Uudenmaan alueella sekä ajoittain myös kauempana, joten toivomme hakijoilta matkustusvalmiutta. Käytössäsi on yrityksen kuljetuskalusto ja ehdottomana etuna katsommekin voimassa olevat kuljettajan ammattipätevyydet, mutta se ei ole ehdoton edellytys tehtävään.

Töitä tehdään pienessä tiimissä asiakaskohteissa ja tehtäviin perehdytetään, mutta aiempi kokemus vastaavista töistä katsotaan eduksi. Hakijoilta edellytämme hyvää fyysistä kuntoa, mahdollisuutta joustaa työajoissa sekä reipasta työotetta ja halua oppia.

Toivomme hakijoilta mahdollisuutta aloittaa toukokuun alkupuolella ja työskennellä elo-syyskuulle saakka. Mikäli kiinnostuit, niin haethan tehtävään pikaisesti, sillä paikat täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Edellytykset työnsaannille: hyvä fyysinen kunto
Eduksi luettavat asiat: Ammattipätevyys kuorma-auton kuljettaja