(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapulaisia Finavian työmaalle
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Asiakkaamme Rakennus Ortek Oy etsii rautaisen asenteen omaavia rakennusapulaisia Finavian työmaalle.

Pääasialliset työtehtävät liittyvät avustaviin kanto- ja raivaustöihin sekä tarvittaessa toimit muissa avustavissa tehtävissä. 

Etsimillämme henkilöillä on kerennyt kertymään hieman jo kokemusta avustavista rakennustyöntekijän tehtävistä. Asiakaspalveluhenkisyys ja reipas asenne ovat avaintekijöitä sillä työskentelet vaihtelevasti myös terminaaliympäristössä. Toivomme myöskin, että sinulla on yleistä kiinnostusta kehittyä tehtävässäsi ja omaat sitoutuneen asenteen, sillä asiakkaamme hakee pitkäaikaista työntekijää, joka on varustettu reippaalla asenteella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää motivoitunutta asennetta työtä kohtaan ja hyvää fyysistä kuntoa. Tehtävä edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sitoutuneille työntekijöille pitkäaikaisen projektin ja monipuolisen työympäristön. Tehtävään valituille henkilöille tullaan teettämään suppeaturvallisuusselvitys.

Jos, tehtävä herätti kiinnostuksesi, niin hae rohkeasti paikkaa sivujemme kautta www.amiko.fi! Tehtävä täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä!

Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.