Rakennusapulainen
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2021

TOIMENKUVA

Haemme asiakasyrityksillemme rakennuksille rakennusapumiehiä. Kauttamme löytyy paikkoja sekä kuukausia kestäviin töihin ja vastaavasti myös parin päivän ja viikon pituisiin keikkoihin. Voit itse valita millaisia hommia haluat tarjottavan oman elämäntilanteesi mukaan. Työt sopivat loistavasti myös esimerkiksi alaa opiskeleville. Työt ovat erilaisia aputöitä. Esimerkiksi erilaiset kanto- ja purkutyöt, raivaus, piikkaus, rakennussiivous sekä rakennusmiehen apuna toimiminen voivat kuulua tehtäviisi. Työkohteet sijaisevat pääasiassa Lahdessa.

ODOTAMME SINULTA

Edellytämme sinulta motivoitunutta asennetta työntekoon rakennusalalla sekä kiinnostusta ja edellytyksiä fyysiseen työhön. Olet reipas ja kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Eduksi katsomme sinulle työturvakortin sekä alan koulutuksen ja aiemman kokemuksen alalta, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Motivoituneen tekijän on mahdollisuus suorittaa kauttamme työturvakorttiin edellytettävä koulutus. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan selkeäksi eduksi.

MUUT TIEDOT

Palkkaus rakennusalan työehtosopimuksen mukaan. Täytä hakemus www.eezy.fi tai jos sinulla on hakemus meillä jo valmiina, soita meille (03) 873200, niin päivitetään tietosi. Liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1514304
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Artjärvi, Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Hämeenkoski, Kärkölä, Lahti, Nastola, Orimattila, Padasjoki, Sysmä