Rakennusapulainen
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Haemme usealle asiakkaalleemme rakennusapulaisia.

Työkohteet ovat Joensuussa sijaitsevia uudis-,saneeraus-, sekä purkukohteita.
Työtehtäviisi voi kuulua erilaisista tehtäviä timpurin apumiehen töistä purkutehtäviin. Työtehtävät valitaan omien taitojesi ja taustasi perusteella.

Työmailla on tarve reippaille ja oma-aloitteisille rakennusapulaisille. Edellytämme tehtäviin työturvallisuuskorttia ja käsityökalujen käyttötaito sekä aiempi kokemus rakennusalan töistä katsotaan eduksi.

Työajat vaihtelevat tarvittaessa työhön kutsuttavasta osa- ja kokoaikaiseen työhön. Kerrothan hakemuksessasi, millaista työtä haluaisit tehdä, millaisin viikkotunnein sekä millä aikavälillä olet käytettävissä. Haastattelussa käymme läpi myös muita työmahdollisuuksia toiveidesi, taustasi ja  käytettävyytesi mukaan, jotta löydämme sinulle sopivimman työpaikan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Mahtavaa, hae siis jo tänään ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta! 

Lisätietoja:

Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Minna Taivainen, p.044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi 

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1510246
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Karjala