Rakennusapulainen
Projektivoima Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2021

Haemme nyt useisiin eri kohteisiin pääkaupunkiseudulle rakennusapulaisia. Aiempi kokemus rakennustyömaalla työskentelystä on etu, mutta kiinnostus fyysistä työtä ja vaihtelevia työtehtäviä kohtaan on kokemusvuosia tärkeämpää.

Tarjolla on niin keikkatyötä kuin pidempiaikaistakin hommaa. Työtehtävien parissa et pääse pitkästymään, sillä pääset tekemään erilaisia rakennusaputyöntekijän hommia laidasta laitaan.

Sinulta tulisi löytyä
-voimassa oleva työturvallisuuskortti
-kiinnostusta rakennusalan vaihtelevia työtehtäviä kohtaan
-valmius fyysisesti haastaviin työtehtäviin
-tieturvakortti ja alamies pätevyys katsotaan eduksi!

Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin klo 7-15:30. Työtehtävistä maksetaan rakennusalan työehtosopimuksen mukaan 12,27 €/h + päivittäinen matkakorvaus.

Kiinnostuitko? Luo hakulinkin kautta oma osaajaprofiilisi ja kerro meille itsestäsi niin me otamme sinuun yhteyttä! Me Projektivoimalla pidämme huolen, että hyville tekijöille riittää töitä!

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokenut raksaaja, tarjoamme hommia kaikenlaisille osaajille. Projektivoima tarjoaa työntekijöilleen mukavan työpaikan, kilpailukykyisen palkkauksen ja paikan, missä oppia ja osata! Tule osaksi Projektivoiman osaavaa, mukavaa ja ammattimaista tiimiä! Täytä osaamispohjainen profiili järjestelmäämme tai hae suoraan avoimiin paikkoihimme. Osaajille on aina tilaa joukossamme!

www.projektivoima.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1448873
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki