Rakennusapulainen
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2021

Etsimme RAKENNUSAPULAISIA asiakasyrityksillemme Hämeenlinnan alueelle!

Jos rakennusala kiinnostaa sinua, tässä on erinomainen mahdollisuus päästä näkemään aitiopaikalta ammattilaisten työnjälkeä ja oppimaan itse alasta myös lisää. Rakennusapulaisen työnkuvaan voi kuulua mm. haalausta, roudausta, siivousta, raivausta ja kirvesmiehen apukätenä olemista.

Tähän työhön edellytämme sinulta ainoastaan reipasta ja täsmällistä asennetta, voimassa olevaa työturvakorttia ja hyvää suomen kielen osaamista. Aiempi kokemus rakennustyömailla työskentelystä tai koulutus alalle on eduksesi haussa, mutta ei pakollista.

Kun tulet meille töihin, me Sihdiltä tarjoamme sinulle sujuvan palkanmaksun, laadukkaat ja turvalliset työvaatteet, työterveyshuollon palvelut käyttöösi ja tuen kaikkiin työsuhdeasioiden hoitoon.

Hae jo tänään niin voit päästä työskentelemään hyvään ja osaavaan porukkaan nopeallakin aikataululla. Hyvälle ja ahkeralle tekijälle on töitä tarjolla pidemmäksikin aikaa! Lisätietoja antaa tarvittaessa Sihdin Kaisa Eerola 040 546 3186.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja. Tähtäämme todellisiin täysosumiin!

Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1448065
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kaisa Eerola (kaisa.eerola (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Hämeenlinna, Hattula, Janakkala, Riihimäki