(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapulainen
Projektivoima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Haemme nyt useisiin eri kohteisiin pääkaupunkiseudulle rakennusapulaisia. Aiempi kokemus rakennustyömaalla työskentelystä on etu, mutta kiinnostus fyysistä työtä ja vaihtelevia työtehtäviä kohtaan on kokemusvuosia tärkeämpää.

Tarjolla on niin keikkatyötä kuin pidempiaikaistakin hommaa. Työtehtävien parissa et pääse pitkästymään, sillä pääset tekemään erilaisia rakennusaputyöntekijän hommia laidasta laitaan.

Sinulta tulisi löytyä
voimassa oleva työturvallisuuskortti
kiinnostusta rakennusalan vaihtelevia työtehtäviä kohtaan
valmius fyysisesti haastaviin työtehtäviin

Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin klo 7-15:30. Työtehtävistä maksetaan rakennusalan työehtosopimuksen mukaan 12,27 €/h + päivittäinen matkakorvaus.

Kiinnostuitko? Hienoa! Luo hakulinkin kautta oma osaajaprofiilisi ja kerro meille itsestäsi niin me otamme sinuun yhteyttä! Me Projektivoimalla pidämme huolen, että hyvät tekijät pääsevät nopeasti työmaalle hommiin!

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Erikoistumalla rakennusalaan olemme pyrkineet laadukkaaseen henkilöstövuokrauspalveluun alalla jota ymmärrämme. Kauttamme työllistyy vuositasolla noin 200 rakennusalan ammattilaista. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Aikataulussa pysymisen lisäksi panostamme myös siihen, että asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Tule sinäkin osaksi Projektivoiman ammattitaitoista tiimiä!

www.projektivoima.fi