(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapulainen
Citywork

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2020

Kuuletko rakennustyömaan kutsun? Hienoa, koska etsimme reippaita, fyysisestä työstä nauttivia tekijöitä avustaviin työtehtäviin rakennusalan työtehtäviin.

Asiakkaillamme on jatkuva tarve rakennusapulaisille, työmaat sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua. Pääset tekemään niin tuotteiden siirtoja, haalaamista kuin myös purkutöitäkin.

Omalla osaamisellasi voit vaikuttaa omiin työtehtäviisi, aiempi kokemus rakennustyömaalla työskentelystä on iso etu. Tärkeintä on kiinnostusta fyysisesti raskaita työtehtäviä kohtaan ja valmius työskentelyyn vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Voimassa oleva työturvallisuuskortti olisi hyvä jo löytyä taskusta, mutta meillä on yhteistyökumppani, jonka kautta voi suorittaa kortin myös ennen töiden alkua.

Oletko valmis laittamaan itsesi likoon ja lähtemään hommiin? Mahtavaa, luo osaajaprofilisi, kerro itsestäsi ja me otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.

Työtehtävistä maksetaan rakennusalan työehtosopimuksen mukaan, 12,27 €/h + päivittäinen matkakorvaus. Valittavanasi on myös Hetipalkka-malli, jolloin saat palkan nopeutetussa aikataulussa - palkkapäiväsi voi olla joka perjantai! Tällöin tuntipalkkasi muut lisät huomioiden on yhteensä n. 15,45 €/h + päivittäinen matkakorvaus.

Lisätietoja voit kysyä Jaanalta numerosta 040 583 5828 arkisin kello 9-13 välisenä aikana.