(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapulainen
Citywork

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Teemme yhteistyötä useamman rakennusalan yrityksen kanssa. Työmaita yhteistyökumppaneilla on ympäri pk-seutua. Heillä on jatkuva tarve työntekijöistä erilaisiin työmaiden projekteihin.

Etsimme näiden syiden vuoksi rakennusapulaisia erilaisiin keikkatöihin. Rakennusapulaisen työtehtävistä ei tarvitse olla aikaisempaa työkokemusta tai erityistä osaamista, sillä yritykset perehdyttävät työtehtäviin. Mikäli kuitenkin omaat aikaisempaa työkokemusta, voidaan sinulle katsoa itseäsi kiinnostavia työtehtäviä.

Keikat voivat olla kestoltaan viikosta puoleen vuoteen ellei pidempäänkin.

Riippuen työmaaprojektista pyrimme huomioimaan mahdollisimman hyvin omat toiveesi työpaikan sijainnista sekä työtehtävistä.

Toiveemme on, että sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti ja haluat tehdä työtä rakennustyömailla. Työturvallisuuskortin osalta voimme myös joustaa, sillä tarvittaessa voimme sinut myös kouluttaa. Olemassa olevalla työturvallisuuskortilla työllistyt kuitenkin nopeammin.

Jätä yhteystietosi hakemukselle ja otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.

Mitä tahansa kysyttävää tulee mieleesi, ole rohkeasti yhteydessä Jaanaan numerossa 040 583 5828 arkisin klo: 8-16 välisenä aikana.