(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapulainen
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2020

Haemme Hämeenlinnan alueella toimiville asiakkaillemme rakennusapulaisia!

Työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi kantamista, siivoamista, raivaamista ja ammattilaisten avustamista. Tehtävät voivat kuitenkin vaihdella osaamisesi mukaan, joten kerrothan hakemuksessasi laajasti aiemmasta kokemuksestasi.

Työssä tarvitset voimassa olevan työturvallisuuskortin sekä oikean asenteen työntekoon. Aiempi työkokemus rakennusalalta tai alan koulutus ovat ehdottomasti eduksesi ja olisikin hyvä, jos olet jo hieman kartuttanut kokemustasi rakennusapulaisen tehtävistä. Jos sinulla on oma auto käytössä, se helpottaa kauempana sijaitseville työmaille kulkemista. Reipas tekemisen meininki ja yhteistyötaidot ovat rakennusapulaiselta kaivattavia ominaisuuksia. Kerrothan hakemuksessasi myös, minkälaista kokemusta sinulla on erilaisten työkalujen ja -laitteiden käytöstä!

Työympäristöt voivat vaihdella ja työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7-15.30. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja jos hommat sujuvat, voi töitä riittää pitkäksikin aikaa. Meiltä saat tarvittavat työvaatteet ja varusteet.

Lisätietoja antaa paikasta antaa tarvittaessa Kaisa Eerola numerosta 040 546 3186. Laita hakemuksesi tulemaan nettisivujemme sihti.fi kautta.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.