(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapulainen
Citywork

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Meillä on useampi iso asiakas PK-seudulla, ketkä tarvitsevat jatkuvasti rakennusapulaisia ties millaisiin erilaisiin projekteihin.

Työtehtäviin voi kuulua esim. tuotteiden siirtoon liittyviä tehtäviä, avustavia rakennussiivoukseen liittyviä tehtäviä yms.

Aikaisempi työkokemus rakennusalan tehtävistä katsotaan eduksi, ja omalla osaamisellasi voit vaikuttaa omiin työtehtäviisi. Tärkeintä on, että tykkäät auttaa työmaata viemään rakennusprojektia eteenpäin välillä vähän fyysisesti raskaissakin työtehtävissä.

Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Meillä on yhteistyökumppani, jonka kautta voi suorittaa kortin myös ennen töiden alkua.

Työmaat sijaitsevat ympäri PK-seutua, pyrimme huomioimaan oman henkilökohtaisen toiveesi työmaan sijainnista.

Työtehtävistä maksetaan rakennusalan työehtosopimuksen mukaan, 12,27 €/h, muut lisät huomioiden palkka on yhteensä 15,45 €/h + ateriakorvaus + päivittäinen matkakorvaus. Mikäli omaat aikaisempaa työkokemusta enemmän niin silloin kokemuksesi näkyy myös palkassa.
Voit valita halutessasi ottaa käyttöön Hetipalkka-mallin, jossa saat työntekijänä palkan nopeutetussa aikataulussa. Palkkapäiväsi on joka perjantai!

Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun pikaisesti.

Lisätietoja voit kysyä Miralta numerosta 040 749 5749 arkisin klo: 9-15 välisenä aikana.