(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapulainen
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Etsimme rakennusaputyöntekijöitä Tampereen alueelle


Haluatko kerryttää kokemusta ja päästä näkemään erilaisia rakennuskohteita? Työtehtävät sisältävät avustavia telineasentajan tehtäviä, rakennusaikaista siisteyden ylläpitoa ja muita rakennustyömaan avustavia tehtäviä, kuten suojausten tekoa, purkamista ja piikkausta sekä muita ammattitehtäviä edeltäviä töitä ja loppuviimeistelytöitä hakijan omat taidot huomioon ottaen.

Edellytämme hakijoilta:
- Motivaatiota ja reipasta työasennetta.
- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.
- Arvostamme aiempaa kokemusta työskentelystä rakennustyömaalla sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta.
- Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, mutta ei välttämättömyys.

Mikäli koet olevasi juuri oikea työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi, käytettävyydestäsi sekä palkkatoiveestasi.  Lisätietoja tehtävästä antaa Tuuli-Kaisa Eskola tuuli-kaisa.eskola@nordic.fi, 050 3061682.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.