(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapulainen
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Haemme Jyväskylän alueella toimiville asiakkaillemme rakennusapulaisia. Rakennustyömaan avustaviin tehtäviin kuuluu kantamista, siivoamista, raivaamista, ammattilaisten avustamista ja talvisin lumitöitä. Rakennusapulaisen työt ovat hyvä tapa aloittaa ura rakennusalalla, vaihtaa alaa tai hankkia työkokemusta.

Rakennusapulaisen töiden aloittaminen ei vaadi muuta kuin voimassa olevan Työturvallisuuskortin ja halun tehdä töitä. Aiempi työkokemus rakennusalalta tai alan koulutus on plussaa, mutta uskomme töiden opettavan. Jos sinulle on oma auto käytössä, se helpottaa kauemmille työmaille kulkemista. Reipas tekemisen meininki ja yhteistyötaidot ovat rakennusapulaiselta kaivattavia ominaisuuksia.

Keikkojen pituus työmailla vaihtelee päivän keikoista useamman kuukauden pituisiin toimeksiantoihin. Omalla tekemisellä on suuri merkitys siihen, miten paljon keikkaa sinulla on tehtävänä.

Lisätietoja antavat Erja Kokkonen 040 725 1340 tai Aleksi Arjakka 0400 278 937. Töiden aloitus on sovittavissa joustavasti. Tarjoamme sinulle vaihtelevia töitä mukavassa työporukassa. Laita hakemus nettisivujemme sihti.fi kautta tai poikkea toimistollamme Kolmikulmassa, Ilmarisenkatu 1.