(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapulainen
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksillemme rakennuksille rakennusapumiehiä. Kauttamme löytyy paikkoja sekä kuukausia kestäviin töihin ja vastaavasti myös parin päivän ja viikon pituisiin keikkoihin. Voit itse valita millaisia hommia haluat tarjottavan oman elämäntilanteesi mukaan. Työt sopivat loistavasti myös esimerkiksi alaa opiskeleville.

Työt ovat erilaisia aputöitä. Esimerkiksi erilaiset kanto- ja purkutyöt, raivaus, piikkaus, rakennussiivous sekä rakennusmiehen apuna toimiminen voivat kuulua tehtäviisi.

Työkohteet sijaisevat pääasiassa Lahdessa.
Odotamme sinulta
Edellytämme sinulta motivoitunutta asennetta työntekoon rakennusalalla sekä kiinnostusta ja edellytyksiä fyysiseen työhön. Olet reipas ja kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn.

Eduksi katsomme sinulle työturvakortin sekä alan koulutuksen ja aiemman kokemuksen alalta, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Motivoituneen tekijän on mahdollisuus suorittaa kauttamme työturvakorttiin edellytettävä koulutus.

Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan selkeäksi eduksi.
Muut tiedot
Palkkaus rakennusalan työehtosopimuksen mukaan.

Täytä hakemus www.vmp.fi tai jos sinulla on hakemus meillä jo valmiina, soita meille (03) 873200, niin päivitetään tietosi.

Liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.
Kesto
Työn kestot vaihtelee
Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.11.2019 mennessä.