Rakennusapulainen
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.3.2019

Vain paras on kyllin hyvää

Etsimme rakennustyömaille ahkeria miehiä sekä naisia tekemään avustavia töitä. Kokemus ei näissä töissä ratkaise, vaan asenne. Asenne voi viedä sinut niin pitkälle työurallasi kuin itse haluat ja meidän kautta sinulla on oiva mahdollisuus saada ponnistusapua ja jalkaa oven väliin valitsemallesi työurallesi!

Kohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Pääkaupunkiseudun alueella ja työmaiden koot vaihtelevat aivan pienestä pihan muokkauksesta aina isoimpiin työmaihin, mitä Suomen maalla on koskaan nähty!


Asiakasyritysesittely


Asiakkaanamme on vuonna 1989 perustettu rakennusliike, joka on erikoistunut alakattojen ja väliseinien tekoon. Heidän palveluvalikoimaan kuuluvat pääasiassa erilaiset alakattojen, väliseinien ja akustiikkaverhoilujen asennustyöt teollisuus-, liike-, toimitila- ja asuntosektorille. 

Asiakkaamme työntekijöiden arvostus ilmenee pitkinä työsuhteina, kannustavalla palkkauksella ja rennolla työilmapiirillä. Yritys on luotettava ja hyvämaineinen, heillä on asiakkainaan useita suuria rakennusliikkeitä.

---------- 

Mitä etsimme: 


Odotamme  työnhakijoilta:

 • ASENNETTA
 • voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
 • oma-aloitteisuutta
 • joustavuutta ja huolellisuutta
 • tiimityöskentelytaitoa
 • rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan
 • suomen kielen taitoa 

---------- 

Mitä tarjoamme ja palkka: 

Työsuhde solmitaan Smile Henkilöstöpalveluiden kanssa.

Tarjoamme vähintään TES palkkataulukon mukaisen palkan. 

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

---------- 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Me Smilellä halutaan juuri sinut meille töihin, joten eikun näpyttelemään hakemusta ja olemme sinuun yhteydessä haastattelun merkeissä!

Nyt on loistava tilaisuus päästä mukaan rakennusbuumiin ja siitä pitkälle työuralle!


Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

--------- 


Lisätiedot ja yhteystiedot: 


Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Ville Herold
Yhteyspäällikkö
Smile Henkilöstöpalvelut Oyj

040 530 4366
ville.herold(a)smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1248458
 • Työsuhde: Muu
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 5.4.2019
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karjalohja, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Nummi-Pusula, Nurmijärvi, Pornainen, Raasepori, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti