(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapulainen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Haemme Nummelan ja Vihdin seudulle vaihteleville työmaille luotettavia ja reippaita rakennusapumiehiä ja -naisia. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, kuten purku-, raivaus-ja siivoushommia. Osaamisen ja kiinnostuksen mukaan tarjolla on myös vaativampia tehtäviä.

Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa sekä joustavuutta. Hakijalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti. Odotamme, että pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta osaat toimia myös ryhmässä. Aikaisempi työkokemus ei ole välttämätöntä, vaan asenne ratkaisee.

Mikäli koet olevasi etsimämme tekijä, täytäthän hakemuksen alla olevasta linkistä mahdollisimman nopeasti sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Lisätietoa tarvittaessa sähköpostitse:

Maria Pelkonen, HR-koordinaattori

maria.pelkonen@workpower.fi