(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapulainen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Etsimme Hyvinkäälle asiakkaamme uudisrakennustyömaalle rakennusapulaisia. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, kuten purkua ja raivausta. Oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan pääset myös avustamaan muita rakennustyömaan työntekijöitä.

Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa sekä joustavuutta. Hakijalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti. Odotamme, että pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta osaat toimia myös ryhmässä. Aikaisempi työkokemus ei ole välttämätöntä. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, täytäthän hakemuksen alla olevasta linkistä mahdollisimman nopeasti sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Työt alkavat nopealla aikataululla heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja tarvittaessa sähköpostitse:

Maria Pelkonen, Henkilöstöassistentti

maria.pelkonen@workpower.fi