(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapulainen
SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018
Etsimme aurinkoiseen ja iloiseen joukkoomme

RAKENNUSAPULAISIA

purku-, saneeraus- ja uudiskohteisiin pääkaupunkiseudulle, pitkiin määräaikaisuuksiin. Tarjolla on myös lyhyempiä työsuhteitä jotka sopivat esimerkiksi keikkatöitä etsiville.

Olethan luonteeltasi oma-aloitteinen ja ahkera työntekijä, joka omaa hyvät tiimityöskentelytaidot. Kokemus rakennusalan töistä on eduksi, mutta ei kaikkiin kohteisiin välttämätöntä. Tarvittaessa koulutamme puuttuvan työturvallisuuskortin. Työturvallisuuskortti työmaalla pakollinen.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian sähköisellä hakemuksella. Täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella sähköpostitse anniina.kinnunen@sol.fi

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.