(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapulainen (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Haemme nyt reipasta ja omatoimista RAKENNUSAPULAISTA määräaikaiseen työsuhteeseen Turun seudulle.

Rakennusalan asiakkaamme työkohteet suunnitellaan ja tehdään alusta loppuun, joten työt sisältävät erittäin monipuolisia rakentamiseen liittyviä avustavia työtehtäviä niin projektien runko- kuin viimeistelyvaiheissa. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Turun alueella.

Otamme haussa huomioon uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluiset hakijat. Emme siis edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, mutta työssä menestyminen edellyttää reipasta, itseohjautuvaa ja motivoitunutta asennetta työtä kohtaan. Työ soveltuu myös opintojensa loppuvaiheessa olevalle alan opiskelijalle, joka haluaa monipuolista käytännön kokemusta rakennustyömaalta.

Työssä tarvitaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, mutta tarvittaessa siihen voidaan myös kouluttaa. Oman auton käyttömahdollisuus on edellytys työmaille kulkemisen kannalta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara.