(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapulainen (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja tehokkaita rakennusapulaisia avustaviin töihin eri työmaakohteisiin Pirkanmaalla. Työt ovat projektiluontoisia ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta alun jälkeen hyvälle työntekijälle voi tarjoutua mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin aikaa asiakasyritykseemme.

Rakennusapulaisen työt koostuvat pääosin avustavista työtehtävistä, kuten purkutöistä, erilaisista kantotehtävistä, piikkauksesta sekä rakennussiivouksesta. Rakennusapulaisena toimimiseen edellytetään hyvää fyysistä kuntoa sekä toimeen tarttuvaa työotetta. Aikaisempi kokemus rakennusalan töistä katsotaan eduksi. Pitkä työkokemus alalta ei kuitenkaan ole ehdotonta, sillä töissä pärjää kun on valmiina käärimään hihat ja asenne työntekoon on kunnossa. Työt voisivat sopia esimerkiksi välivuotta pitäville tai armeijasta kotiutuville. Oman auton käyttömahdollisuudesta voi olla hyötyä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään 40 tuntia viikossa. Päivittäiset työajat sijoittuvat klo 7:00-15:30 välille.

Jos olet hakemassa työkokemusta rakennusalalta ja haluat työn missä myös oma peruskunto kehittyy samalla, niin rakennusapulaisen työssä tämä onnistuu. Lähetä siis heti hakemus oheisen linkin kautta. Ole rohkeasti yhteydessä mikäli herää kysyttävää. Tiedustelut arkisin klo 9:00-16:00 rekrytointiassistentti Erik Linnemäeltä, puh. 050 411 2706.