(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapulainen / Purkutyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Haemme Kotkassa sijaitsevalle työmaalle luotettavia, oma-aloitteisia ja reippaita rakennusapumiehiä ja -naisia. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, kuten purku-, raivaus-, siivous- ja muita rakennusapulaisen töitä. Alkuun työ on vanhojen rakenteiden pois purkamista ja sen jälkeen autetaan uuden kasaamisessa.

Työ on fyysisesti raskasta, joten haettavalla henkilöllä tulee olla hyvä  fyysinen kunto. Edellytämme hakijalta joustavuutta ja sitoutumista työhön. Hakijalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti eikä korkeat paikat pelota sinua. Edellytämme, että pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta olet myös tiimipelaaja. Työssä ollaan myös kosketuksissa pöliseviin materiaaleihin kuten esimerkiksi villaan. Aikaisempi työkokemus ei ole välttämätöntä vaan ennen kaikkea asenne ratkaisee. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, täytäthän hakemuksen mahdollisimman nopeasti sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan, heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoa tarvittaessa sähköpostitse:

Maria Pelkonen, Henkilöstöassistentti

maria.pelkonen@workpower.fi