(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapulainen (ovi ja ikkuna asennuksiin)
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020

Haemme rakennusapulaisia ovien ja ikkunoiden asennuksiin.

Haemme asiakkaallemme rakennusapulaisia ovien ja ikkunoiden asennuksiin pääkaupunkiseudulle, pääasiassa Helsinki, Vantaa, Espoo joskin toiminta- alueena on koko Uusimaa ja Päijät Häme. Pääasiallinen työaika ma- pe klo 7-17 välillä.

Asiakkaan toimisto sijaitsee Orimattilassa josta lähdetään aamuisin pareittain yrityksen autolla kohteeseen, kohteet vaihtelee mutta sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla sekä Päijät Hämeen alueella. Töitä on tarjolla ahkerille tekijöille pidemmäksikin aikaa.

Työtehtäviin koulutetaan mutta sinulla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä ajokortti (b). Pärjäät tehtävässä hyvällä ja ahkeralla asenteella, olet joustava ja luotettava työntekijä. Tämän lisäksi toivomme sinulta työhön soveltuvaa hyvää fyysistä kuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Jos työntekijä asuu pääkaupunkiseudulla on mahdollista kulkea omalla autolla suoraan kohteeseen, eikä tarvitse välttämättä mennä Orimattilan kautta. Mikäli haluaa käyttää omaa autoa, ei tästä makseta erikseen kilometrikorvauksia (kilometrit voi vähentää verotuksessa).

Palkka 12€/h + mahdolliset lisät.

Työt alkavat nopealla aikataululla, heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.