(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapulainen lasi- ja metallirakenteiden tuoteasennuksiin
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019

Haemme asiakasyrityksellemme osaavaa ja motivoitunutta rakennusapulaista vaihtuviin kohteisiin pääkaupunkiseudulle.

Asiakasyrityksemme on laadukkaiden lasi- ja metalliratkaisujen asentamiseen erikoistunut rakennusalan yritys, joka on toiminut alalla jo 10 vuoden ajan.

Työtehtävässä toimit ammattiasentajan apuna erilaisten lasi, alumiini sekä teräs rakenteiden tuoteasennuksissa. Tehtävä ei edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavista asennustöistä, mutta sinulla tulee olla kokemusta rakennustyömaalla toimimisesta sekä erilaisten rakennustyökalujen käytöstä. Toivomme, että olet täsmällinen, joustava ja kiinnostunut kehittämään omaa osaamistasi työtehtävässä. Eduksesi katsotaan sujuva suomen kielen osaaminen. Sinulla tulee olla voimassaoleva työturvallisuuskortti.

Työtä tehdään pääasiassa arkisin klo 7-15.30 välillä. Työ on osittain ulkotyötä, mutta varustamme työntekijät sääolosuhteiden mukaisesti.

Jos olet etsimämme henkilö, niin laitathan pikaisesti meille hakemuksesi kotisivujemme www.amiko.fi kautta. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa sähköpostitse jatta.koivisto@amiko.fi tai puhelimitse 050 476 6545.