(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapulainen keväälle 2021
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2021

Haemme Jyväskylän alueella toimiville asiakkaillemme rakennusapulaisia keväälle 2021!

Työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi kantamista, siivoamista, raivaamista ja ammattilaisten avustamista. Tehtäviisi voi kuulua myös purkutyöt, joten kerrothan hakemuksessasi laajasti aiemmasta kokemuksestasi.

Valituksi tuleminen edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä tekevää työasennetta. Aiempi työkokemus rakennusalalta tai alan koulutus ovat ehdottomasti eduksesi, mutta ei ole edellytys valittavilta työntekijöiltä. Jos sinulla on oma auto käytössä, se helpottaa kauempana sijaitseville työmaille kulkemista. Reipas tekemisen meininki ja yhteistyötaidot ovat rakennusapulaiselta kaivattavia ominaisuuksia. Kerrothan hakemuksessasi myös, minkälaista kokemusta sinulla on erilaisten työkalujen ja -laitteiden käytöstä.

Työympäristöt voivat vaihdella ja työtä tehdään arkisin klo 7-15.30. Työt alkavat vaihtelevasti projektien startatessa kevään 2021 aikana ja kestävät toimeksiannosta riippuen päiviä, viikkoja tai jopa koko työmaan ajan. Tarjoamme sinulle laadukkaat työvaatteet, säännöllisen palkanmaksun ja monipuolisia töitä, kun lähdet kauttamme töihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Erja Kokkonen
040-7251340
erja.kokkonen@sihti.fi

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.