(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapulainen, kesätyö (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia kesän sesongin ajalle Helsinkiin ja muualle pääkaupunkiseudulle. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle pitkälle syksyyn saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. Työllistymistäsi nopeuttaa, jos sinulta löytyy voimassa oleva työturvallisuuskortti. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työssä menestymisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa klo 7-15.30. Hakemuksia käsitellään jatkuvasti jo hakuaikana, joten täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.