Rakennusapulainen (keikkatyö)
Go On Joensuu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021

Haemme useille eri asiakasyrityksille RAKENNUSAPULAISIA keikkaluontoisiin tehtäviin Joensuun alueelle.

Tarjoamme työtehtäviä esimerkiksi rakennustyömaiden viimeistelytehtävissä sekä jatkomahdollisuuksia oman tilanteesi ja asiakkaan tarpeen mukaisesti. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, mutta toivomme ahkeraa ja reipasta työotetta sekä avoimuutta eri tehtäville. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi, mutta se on myös mahdollista suorittaa verkkokoulutuksena Go On Joensuun kautta. 

Asiakkaillamme tehdään töitä päivävuorossa, mutta katsomme eduksesi valmiuden myös 2-vuorotyöhön. Lisäksi auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi joidenkin asiakkaidemme sijainnin vuoksi.

Palkkauksessa sovelletaan rakennusalan työehtosopimusta, min. 10,90e/h. 

Monipuolisten tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden nähdä erilaisia töitä ja löytää oma paikkasi työelämässä. Keikkatöiden parista voi poikia mahdollisuuksia myös kokoaikaiseen työsuhteeseen. Pääset lisäksi osaksi henkilöstöetuohjelmaamme ja paikallinen toimistomme on aina valmis auttamaan sinua työnhakuun liittyvissä asioissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR- Koordinaattori Helka Kurittu, p. 050 378 6785 (ma-pe klo 9-15), helka.kurittu@go-on.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot