(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapulainen, kattotyöt (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Haemme nyt asiakasyrityksellemme RAKENNUSAPULAISTA KATTOTÖIHIN Turun alueelle!

Tehtävässä toimit kokeneemman peltisepän apulaisena erilaisissa uudis- ja saneerauskohteissa. Työnkuvaasi voi kuullua esimerkiksi kattolistojen leikkaamista oikeisiin mittoihin, kattolistojen asennuksia ja muita avustavia tehtäviä. Koulutamme tehtävään hyvin ja asiakasyrityksemme tarjoaa taidon karttuessa myös haastavampia tehtäviä.

Odotamme hakijalta jonkin verran kokemusta joko esimerkiksi rakennusalalta, rakennuspeltitöistä tai esimerkiksi LVI-alan tehtävistä. Tärkeintä on, että työkalut pysyvät kädessä ja olet reipas sekä halukas oppimaan uutta.

Työt alkavat viimeistään kesäkuussa ja kestävät vähintään elokuun loppuun. Työssä voi olla mahdollisuus kuitenkin jatkaa kesänkin jälkeen. Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisit kuulla siitä lisää? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi työntekijänä sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Maiju Pokkinen, p 050 411 0375, arkisin klo 9-16.