(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapulainen betonitöihin (Ylöjärvi)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Etsimme asiakasyrityksillemme riuskaa rakennusapulaista Ylöjärven taksiaseman läheisyydessä sijaitsevalle työkohteelle. Työ on hyvin fyysistä, ja vaatii myös rauhallista luonteenlaatua, sillä rakennuksen noustessa, myös työskentelykorkeus nousee.

Työt sisältävät pääosin betonin sekoittamista myllyssä ja levittämistä osoitettuihin paikkoihin. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan toki eduksi. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on perusedellytys tehtävän hoitamiseen.

Työ alkaa arviolta viikolla 23 ja päättyy viikolla 33. Tämän jälkeen myös töiden jatkuminen on mahdollista. Työ on osa-aikaista päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kolme kertaa viikossa ja kahdeksan tuntia päivässä. Mahdollista kuitenkin on, että töitä riittää täyteen viisipäiväiseen viikkoon.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Täytä hakemus välittömästi kotisivuillamme osoitteessa alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Haastattelutiedusteluista ja muista lisätiedoista vastaa arkisin rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, 050 411 6509, 9.00-16.00 välisenä aikana.