Rakennusapulainen betonitöihin (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019

Etsimme asiakasyrityksillemme riuskaa rakennusapulaista Ranta-Tampellassa sijaitsevalle työkohteelle. Työ on hyvin fyysistä, ja vaatii myös rauhallista luonteenlaatua, sillä rakennuksen noustessa, myös työskentelykorkeus nousee.

Työt sisältävät pääosin betonin sekoittamista myllyssä ja levittämistä osoitettuihin paikkoihin. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan toki eduksi. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on perusedellytys tehtävän hoitamiseen.

Työ alkavat 1.9. ja kestävät arviolta vuoden lopulle. Tämän jälkeen myös töiden jatkuminen on mahdollista uusien projektien muodossa. Työ on lähtökohtaisesti täysipäiväistä, mutta elementtitoimituksista ja muista asiakkaastamme riippumattomista syistä saattaa välillä päiviä jäädä välistä, vaikka korvaavaa työtä pyritäänkin järjestämään.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Täytä hakemus välittömästi ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Haastattelutiedusteluista ja muista lisätiedoista vastaa arkisin rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, 050 411 6509, 9.00-16.00 välisenä aikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1287870
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere