Rakennusapuhenkilö
Projektivoima Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2021

Hei aloitteleva rakennuksille haluava tai kokenut konkari, meillä on töitä tarjolla ahkerille rakennustyöntekijöille niin keikkaluontoisesti kuin pitkäaikaisestikin! Työtehtävien parissa et pääse pitkästymään, sillä pääset tekemään erilaisia rakennustyöntekijän hommia laidasta laitaan.

Etsimme asiakkaamme rakennuskohteisiin reippaita ja monipuolisia rakennustyöntekijöitä Turun alueelle. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja omalla osaamisella/ kokemustaustalla pääset vaikuttamaan minkälaista työtä teet. Katsotaan juuri sinulle sopiva työ rakennusalalta!

Sinulta tulisi löytyä
-voimassa oleva työturvallisuuskortti
-kiinnostusta rakennusalan vaihtelevia työtehtäviä kohtaan
-valmius fyysisesti haastaviin työtehtäviin

Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin klo 7-15:30.

Kiinnostuitko? Hae työpaikkaa oheisen linkin kautta ja kerro meille itsestäsi niin me otamme sinuun yhteyttä! Me Projektivoimalla pidämme huolen, että hyville tekijöille riittää töitä!

voit myös laittaa sähköpostia jani.kari@projektivoima.fi tai tekstari/watsapp viestiä 044-7494123 ja minä soitan sinulle.

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokenut raksaaja, tarjoamme hommia kaikenlaisille osaajille. Projektivoima tarjoaa työntekijöilleen mukavan työpaikan, kilpailukykyisen palkkauksen ja paikan, missä oppia ja osata! Tule osaksi Projektivoiman osaavaa, mukavaa ja ammattimaista tiimiä! Täytä osaamispohjainen profiili järjestelmäämme tai hae suoraan avoimiin paikkoihimme. Osaajille on aina tilaa joukossamme!

www.projektivoima.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1462863
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku