Rakennusammattimies
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

Haemme ammattitaitoisia RAKENNUSMIEHIÄ asiakaskohteisiimme Kouvolaan.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut varmistavat kiinteistöjen päivittäisen toimivuuden, toteuttaa ennakkohuollot sekä huolehtii piha- ja viheralueista. Tuotamme esimerkiksi liike-, teollisuus- ja julkiskiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Kehitämme ja ylläpidämme asiakkaidemme kiinteistöjen toimintakykyä pitämällä huolen sopivista käyttöolosuhteista, energiankäytöstä ja kiinteistön arvon säilymisestä. Meille on tärkeää varmistaa asiakkaidemme kiinteistön toimintakyky koko sen elinkaaren ajan.


Tehtäviisi kuuluu monipuolisia saneeraus ja – huoltotöitä Kymenlaakson alueella. Työ on kokopäivätyötä arkisin klo 7:00-15:30 välillä, satunnaiset viikonloppuvuorot ovat mahdollisia. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.


Haemme rakennusalan ammattilaisia, joilta löytyy vankka yli 5 vuoden kokemus monipuolisista rakennusalan työtehtävistä mukaan lukien laatta- ja mattotyöt. Olet suorittanut rakennusalan perustutkinnon ja sinulla on vedeneristyssertifikaatti. Sinulla on reipas ja asiakaslähtöinen työskentelyote sekä kommunikoit erinomaisesti suomen kielellä. Työssäsi tarvitset myös B – ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuutta ja hyvää fyysistä kuntoa. Tehtävään valitulle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Tehtävä vaatii nuhteetonta taustaa.


Meillä pääset työskentelemään vastuullisessa ja turvallisessa ympäristössä. Panostamme hyvinvointiisi ja painotamme päivittäisessä työskentelyssämme työturvallisuutta. ISS Palveluilla saat myös mahdollisuuden kehittyä urallasi. Tarjoamme monipuolisia urapolkumahdollisuuksia kansainvälisessä yrityksessä. Tartu tilaisuuteen ja hae mukaamme osaavaan tiimiimme!


Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi viipymättä! Hakuaika päättyy 24.9.2021. Haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä puhelimitse, muihin olemme yhteydessä sähköpostilla viimeistään hakuajan päätyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.


ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV- ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Haemme yksikköömme säännöllisesti uusia, ammatistaan innostuneita ja ammattilaisuuttaan jatkuvasti kehittämään pyrkiviä osaajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet. Meillä voit kouluttautua vaikkapa insinööriksi omassa korkeakouluohjelmassamme!


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot