Rakennusammattimies
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2021

Haemme ammattitaitoisia RAKENNUSMIEHIÄ asiakaskohteisiimme Kouvolaan.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut varmistavat kiinteistöjen päivittäisen toimivuuden, toteuttaa ennakkohuollot sekä huolehtii piha- ja viheralueista. Tuotamme esimerkiksi liike-, teollisuus- ja julkiskiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Kehitämme ja ylläpidämme asiakkaidemme kiinteistöjen toimintakykyä pitämällä huolen sopivista käyttöolosuhteista, energiankäytöstä ja kiinteistön arvon säilymisestä. Meille on tärkeää varmistaa asiakkaidemme kiinteistön toimintakyky koko sen elinkaaren ajan.


Tehtäviisi kuuluu monipuolisia saneeraus ja – huoltotöitä Kymenlaakson alueella. Työ on kokopäivätyötä arkisin klo 7:00-15:30 välillä, satunnaiset viikonloppuvuorot ovat mahdollisia. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.


Haemme rakennusalan ammattilaisia, joilla on rakennusalan perustutkinto sekä vankka yli 5 vuoden kokemus monipuolisista rakennusalan työtehtävistä mukaan lukien laatta- ja mattotyöt. Olet suorittanut rakennusalan perustutkinnon ja sinulla on vedeneristyssertifikaatti. Sinulla on reipas ja asiakaslähtöinen työskentelyote sekä kommunikoit erinomaisesti suomen kielellä. Työssäsi tarvitset myös B – ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuutta ja hyvää fyysistä kuntoa. Tehtävään valitulle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Tehtävä vaatii nuhteetonta taustaa.


Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Meillä saat mahdollisuuden kouluttautua eteenpäin urallasi ja ison kansainvälisen yrityksen varmuuden työnantajana.


Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta, viimeistään 8.8.2021. Haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä puhelimitse, muihin olemme yhteydessä sähköpostilla. Työt alkavat sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot