(Poistunut julkaisusta)

Rakennusammattimies
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019
Etsimme nyt monipuolista ja taitavaa RAKENNUSAMATTIMIESTÄ tiimiimme Tampereelle.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin ja urakointiin. 

Rakennusammattimiehen tehtävässä vastaat monipuolisista huolto- ja korjausrakentamisen työtehtävistä eri asiakaskohteissamme. Teet esimerkiksi runko-, maalaus-, viimeistely- ja laatoitustöitä. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7-15.30 välillä, mutta satunnaisten ilta- ja viikonlopputöiden varalta toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen. 

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on vankka kokemus alan työtehtävistä sekä monipuolinen ammattitaito. Soveltuva alan koulutus katsotaan eduksi. Tarvitset työssäsi B-ajokorttia, mahdollisuutta käyttää omaa autoa sekä työturvallisuus- ja tulityökorttia. Tehtävään valitulle tullaan suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä sekä mahdollisuuden kouluttautua ja edetä urallasi. ISS Palvelut tukee henkilöstönsä hyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriedulla. 

Hae tehtävään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 7.8.2019 ja työ alkaa sopimuksen mukaan. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -