(Poistunut julkaisusta)

Rakennusammattimies
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019

Etsimme nyt kahta RAKENNUSAMMATTIMIESTÄ vahvistamaan tiimiämme pääkaupunkiseudulle.

Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000:ssa kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme, erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. 

Työtehtäviisi kuuluu huoneistokorjaajan tehtävät, kuten maalaus-, matto-, lattia- ja kirvesmiehentyöt. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 7-16.

Työssäsi tarvitset rakennusalan tutkintoa sekä muutaman vuoden kokemusta erilaisista rakennusalan tehtävistä. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tarkka ja aktiivinen työskentelyote sekä erinomainen asiakaspalveluasenne. Työn liikkuvuuden takia odotamme sinulta ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksesi. 

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 5.6.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -