(Poistunut julkaisusta)

Rakennusammattimies
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2019

Etsimme nyt kahta RAKENNUSAMMATTIMIESTÄ vahvistamaan tiimiämme pääkaupunkiseudulle.

Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000:ssa kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme, erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. 

Työtehtäviisi kuuluu huoneistokorjaajan tehtävät, kuten maalaus-, matto-, lattia- ja kirvesmiehentyöt. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 7-16.

Työssäsi tarvitset rakennusalan tutkintoa sekä muutaman vuoden kokemusta erilaisista rakennusalan tehtävistä. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tarkka ja aktiivinen työskentelyote sekä erinomainen asiakaspalveluasenne. Työn liikkuvuuden takia odotamme sinulta ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksesi. 

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 5.5.2019.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -