(Poistunut julkaisusta)

Rakennusammattimies
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019
Etsimme nyt asiakaspalveluhenkisiä RAKENNUSAMMATTIMIEHIÄ tiimiimme Tampereelle.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. 


Rakennusammattimiehenä vastaat erilaisista kirvesmiehen tehtävistä eri asiakaskohteissamme. Työ on kokopäivätyötä arkisin klo 7- 15.30, toivomme kuitenkin valmiutta tehdä tarvittaessa myös ilta- ja viikonlopputöitä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.


Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on vähintään 3 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä, alan koulutuksen katsomme eduksesi. Toivomme sinulta kokemusta väliseinätöistä, laatoitustaidon katsomme eduksesi. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, olet joustava ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Hyvä peruskunto, ajantasalla olevat IT-taidot, B-ajokortti (mielellään myös e), mahdollisuus oman auton käyttöön ja suomen kielen taito ovat myös välttämättömiä työssä menestymisen kannalta. Eduksi katsomme myös työturvallisuuskortin ja tulityökortin. Valitulle henkilölle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.


Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin- ja ison kansainvälisen yrityksen tuen. ISS Palvelut tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kouluttautua ja edetä urallasi.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 21.2.2019 ja työ alkaa mahdollisimman pian.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ - ISS on savuton työpaikka -