(Poistunut julkaisusta)

Rakennusammattimies
HUS-Kiinteistöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2018

Haemme nyt vastuunkantajaksi Hyvinkään sairaalan kiinteistönhoitotiimiin

RAKENNUSAMMATTIMIESTÄ

Tehtävään kuuluvat erilaiset kiinteistön asennus-, korjaus- ja rakennustyöt. Tehtävä edellyttää rakennusalan, kirvesmiehen tai puusepän tutkintoa sekä työkokemusta tehtäväalueelta. Yleisten tietojärjestelmien käyttötaito katsotaan eduksi. Arvostamme ammattitutkinnon lisäksi asiakaspalvelutaitoja sekä tiimihenkisyyttä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomenkielentaitoa.

Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet ja mukavan työympäristön. Koulutamme aktiivisesti henkilöstöämme ja meillä on hyvät henkilöstön kehittymismahdollisuudet ja henkilöstöedut. Olemme haluttu ja luotettava työnantaja, jolla on korkea työtyytyväisyys sekä pieni henkilöstövaihtuvuus. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi ja työkokemuksestasi, sekä palkkatoivomuksesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen isännöitsijä Samir Elhazzaz puh. 040 1447929 tai huoltomestari Matti Arike puh. 050 4276978. Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 25.1.2019 mennessä http://www.hus-kiinteistot.fi/avoimet_tyopaikat.