(Poistunut julkaisusta)

Rakennusammattimies, pääkaupunkiseutu
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2020

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan huomisen infraa?

Haemme rakennusammattimiehiä pääkaupunkiseudun urakoihin.

Mitä tarjoamme

Etsimme joukkoomme tarkkaa ja motivoitunutta tiimipelaajaa väyläpalveluihin. Työtehtäväsi tulevat koostumaan suurimmaksi osaksi vesijohto-, jätevesi-, hulevesi- ja kaapeliputkitustöistä sekä kaivinkoneen aputöistä. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin. 

Destialla sinua odottaa välittävä ja kannustava työyhteisö, jossa kokeneet työnjohtajat pystyvät perehdyttämään sinut kunnolla tehtävään.

Mitä odotamme

Edellytämme ammattikoulutason soveltuvaa tutkintoa tai alan kokemusta edellä mainituista tehtävistä. Tämänhetkinen työmaa sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, jossa olemassa oleva kunnallistekninen verkosto on osittain hyvin vanhaa ja sijaintitiedot poikkeavat piirustuksista. Työ edellyttää varovaisuutta ja tarkkuutta. Eduksi katsotaan EK-asennuskoulutus.

Etsimme Destiaan ensisijaisesti henkilöitä, ketkä ovat halukkaita sitoutumaan arvoihimme: rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa työmaapäällikkö Sirpa Hämäläinen, 040 519 2191 tai sirpa.hamalainen@destia.fi.

Hakeminen

Klikkaa ilmoituksen alta Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; emme tarvitse sinulta kuin nimen, sähköpostin, CV:n sekä muutaman sanan siitä, miksi tämä työ olisi sopiva askel urallasi. Huomioithan, että paikkoja voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten älä turhaan odottele haun päättymistä!


Työsuhde-edut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hammashoito- ja hierontaetu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Sijainti: Helsinki