(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan yrittäjä kumppanuussopimukseen
Värväämö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Hei sinä rakennusalan osaaja/ yrittäjä. Meneekö ajastasi liikaa työmaiden kalasteluun ja haluat keskittyä jatkossa pelkästään tekemiseen? Vai onko sinulla haaveissa aloittaa tekeminen "omaan pussiin" palkkatyön katveesta? Meillä olisi sinulle tarjolla loistava mahdollisuus!

Olemme luvanneet etsiä asiakkaallemme yhteistyökumppanin asentamaan ikkunoita ja ovia yrittäjäpohjalta yksityisille asiakkaille. ELÄPÄ VIELÄ SÄIKÄHDÄ, vaan lueppa ilmoitus loppuun. Työalueena toimii Uudenmaan alue. 

Menemme asiakkaasta takuuseen rehtinä kumppanina, joten huoli pois. Uskomme, että heillä on tarkoitus luoda molempia tyydyttävä kumppanuussopimus, jossa tekijä pärjää kovalla työllä todella hyvin, sekä voi luottaa siihen, että päämies hoitaa asiat sovitusti ja vastuullisesti. Asiakkaalla on toimiva organisaatio, joka huolehtii, että asennettavaa riittää ja taustat toimii. Yrittäjällä säilyy kuitenkin yrittäjän vapaus suunnitella tarkka päiväkohtainen kalenteri asennuksien suhteen. Mahdollisuus on tehdä omat sovitut keikat loppuun, mutta laskutusperusteet on niin kannustavat, että jututtamamme työntekijät kertoivat, että "ns. omia urakoita ei enään kannata tehdä".

Etsimme työtehtävään henkilöä, joka on "tavallinen, reilu ja rehellinen". Asiakkaalle on tärkeää, että hommat tulevat työmailla hoidettua aina sovituin tavoin ja menetelmin, jotta laatu asiakkaalle on mahdollisimman hyvä. Tehtäviin saa tarvittavan koulutuksen, mutta odotamme, että rakentaminen on sinulle jo tuttua.

Asennuskalusto on yrityksessä yhdenmukainen ja se velvoitetaan ottamaan käyttöön. Vaadittavat työkalut ja materiaali on paketoitu aloittavalle tekijälle valmiiksi, eikä työkaluja saa varmasti itse hommattua muualta halvemmalla. Tilavan pakettiauton lisäksi ei välttämättä tarvitse omia työkaluja.

Kerromme mielellämme tästä työstä lisää. Ja lupaamme sen, että emme lupaa ylimääräistä.

Rekrytointi etenee niin, että meidät on valtuutettu haastattelemaan hakijoita ja ehdotamme mielestämme sopivimmat hakijat asiakkaalle ja he pitävät jatkohaastattelun. Jos jatkohaastattelun jälkeen kumpikin osapuoli haluaa edetä asian suhteen, niin työmaalle järjestetään tutustuminen, jossa hakija pääsee vielä puntaroimaan yritystä ja yritys pääsee vielä kertomaan konkretian kautta toiminnastaan. Tutustumisen jälkeen hakija ja yritys päättävät sopimuksen teosta tai tekemättömyydestä. Ja ei, tutustumispäivä ei ole talkoopäivä, vaan sekin on laskutettavaa työtä ja sovitaan asiakashaastattelussa valmiiksi, eikä edellytä yhteistyösopimuksen tekoa.

Pääset myös halutessasi jututtamaan jatkovaiheessa asiakasyrityksemme muita asentajia, jolloin he pääsevät kertomaan sinulle oman näkökulman yrityksen toiminnasta ja vastuullisuudesta tai mitä ikinä haluatkaan tietää.

Miltäpä kuulostaa? Voisimmeko saada enään avoimempaa yhteistyötä ja toimeksiantoa aikaiseksi?

Ai se asiakasyritys?

Kysäseppä lisää Aleksanderilta, se kertoo kaiken minkä osaa ja selvittää loput. Sovitaan aika toimistolle ja saadaan asia eteenpäin...

Tavoitat numerosta 0400 305 521 tai sähköpostilla aleksandr.skretov@varvaamo.fi

Hakemuksen voit laittaa hakulomakkeen kautta.