Rakennusalan työpaikkoja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2021

Kiikarissa rakennusala? Meillä on sinulle töitä!

Etsimme nyt rakennusalan osaajia ja tulevaisuuden tähtiä monipuolisiin rakennusalan tehtäviin asiakkaillemme Kuopion seudulle!

Oletpa sitten opiskelija, vasta valmistunut tai jo kokenut konkari, voit jättää työhakemuksen mihin tahansa rakennusalan tehtävään. Kerro ihmeessä jo vähän taustojasi itsestäsi ja omasta osaamisestasi sekä vahvuuksistasi. Aikaisempi kokemus rakennusalan tehtävistä, sekä voimassa olevat turvakortit ovat aina plussaa. Meille tärkeintä on halusi oppia uutta, ahkera työasenne sekä kyky toimia niin ryhmässä kuin itsenäisestikin.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja aidosti välittävän ilmapiirin. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa osaajana sekä löytää juuri sinulle sopivia työtehtäviä, aina lyhyistä toimeksiannoista vakituisiin tehtäviin. Tervetuloa osaksi ammattiaitoista joukkoamme!

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

Heidi Hämäläinen 040 558 9342
heidi.hamalainen@sihti.fi

Sihti on henkilöstöpalvelualan yritys, joka on perustettu Tampereella vuonna 2009. Tavoitteenamme on yhdistää työt ja tekijät - tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia työpaikkoja ja asiakasyrityksillemme heidän tarvitsemiaan työntekijöitä. Tähtäämme onnistuneisiin henkilöstöratkaisuihin. Se tarkoittaa oikeiden ihmisten löytämistä - päiväksi tai loppuelämäksi.

Tällä hetkellä Sihti toimii Suomessa jo yli kymmenellä paikkakunnalla - Tampereella, Vantaalla, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Kajaanissa, Kuopiossa, Oulussa, Rovaniemellä ja Turussa. Vuodesta 2016 lähtien Sihti on ollut osa Adecco Groupia, joka on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Palvelemme asiakkaita ja työnhakijoita Suomessa yhteensä jo noin 130 asiantuntijan voimin. Kauttamme työllistyy kuukausittain jopa tuhansia työntekijöitä ja teemme vuosittain yli 500 rekrytointia.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1445019
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Heidi Hämäläinen (heidi.hamalainen (a) sihti.fi)
  • Sijainti: Kuopio, Kaavi, Lapinlahti, Siilinjärvi, Suonenjoki, Varkaus