(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan työpaikat, Pohjois-Karjala
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2020

Tervetuloa töihin Barona Rakennukselle! Palkkaamme jälleen työntekijöitä erilaisiin työtehtäviin Pohjois-Karjalan alueen rakennustyömaille vuodelle 2021!

Vuosi vaihtuu pian, onko tulevan kevään suunnitelmat jo selvillä?

Barona Rakennus Oy on vastuullinen työnantaja, joka noudattaa rakennusalan työehtosopimusta ja pitää huolta työntekijöistään. Meillä pääset osaksi reilua työyhteisöä ja mikä parasta, pääset kartuttamaan työkokemusta monipuolisiin tehtäviin, jotka räätälöimme osaamisesi, kiinnostuksesi sekä kokemuksesi perusteella.

Kerrothan siis hakemuksessasi lisää itsestäsi ja osaamisestasi. Tarjolla on muun muassa rakennusaputyöntekijän, kirvesmiehen, maalarin ja rakennussiivojan paikkoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työkokemuksen lisäksi laadukkaat työvarusteet, kilpailukykyisen palkan sekä asiansa osaavien yhteyshenkilöiden tuen.

Rakennusalan työntekijöiltä vaadimme täysi-ikäisyyttä ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Rakennusalan koulutus tai aiempi työkokemus rakennusalalta katsotaan eduksi.

Työt alkavat ja päättyvät joustavasti käytettävyytesi mukaan ensi vuoden puolella. Työaika on pääasiassa arkisin klo 7-15.30.

Edellytykset työnsaannille:

  • suomen kieli
  • työturvallisuuskortti

Hae töitä helposti oheisen linkin kautta! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja palkkaamme henkilöitä urakoiden alkamisaikataulujen mukaisesti!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi