Rakennusalan työntekijöitä
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2021

Haemme rakennusalan työntekijöitä erilaisiin työtehtäviin pääkaupunkiseudulle.

Työtehtävät vaihtelevat kohteiden, asiakkaiden ja työntekijän taitojen sekä työnkuvan mukaan. 

Tarjolla on muun muassa seuraavia tehtäviä:

- Rakennusapulainen
- Rakennustyöntekijä
- Purkutyöntekijä
- Kirvesmies

Työntekijällä tulee olla työturvakortti. Aikaisempaa työkokemusta ja koulutusta rakennusalalta tulisi olla sen mukaan, mihin tehtäviin hakee. Omat varusteet sekä B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, sillä kohteet ovat eripuolilla pääkaupunkiseutua. Edellytämme, että hakija pystyy kommunikoimaan suomen kielellä.


Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi järjestelmän kautta ja kerro, minkälaisista tehtävistä olet kiinnostunut! Lisätietoja tehtävistä antaa HR-konsultti Vilma Harju, s-posti: vilma.harju@uniflex.fi / puh. 040 660 4852. 


- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1476936
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa