Rakennusalan työntekijöitä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2021

Etsimme rakennusalan työntekijöitä!

Työt alkavat heinä-elokuun vaihteessa ja kesto riippuu omasta käytettävyydestäsi sekä asiakasyrityksen tarpeesta. Tarjolla on sesonkiluontoisia sekä pidempiaikaisia työsuhteita. Työt sijoittuvat Savon alueelle, pääasiassa Varkauden, Kuopion sekä Leppävirran talousalueille. 

Työtehtävät vaihtelevat avustavista tehtävistä ammattiosaamista vaativiin tehtäviin. Tärkeintä on oikeanlainen asenne sekä into oppia uusia työtehtäviä!

Rakennustyöntekijältä vaaditaan hyvää peruskuntoa, hyviä sosiaalisia työtaitoja sekä halua ja kykyä oppia uusia asioita. Työkalujen ja -laitteiden käyttökokemus, aiempi työ- tai työharjoittelukokemus sekä alan koulutus katsotaan hakijalle eduksi.

Työturvallisuuskortti on pakollinen, ajokortti sekä tulityökortti katsotaan eduksi.

Työtehtävistä maksetaan kokemuksen mukaan rakennusalan TES:sin mukaista palkkaa. Töitä on pääasiassa arkisin päiväaikaan, mutta toivomme tarvittaessa joustavuutta työvuorojen suhteen.

RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi mm. kattavat työterveyspalvelut sekä liikunta-ja kulttuurisetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko paikasta? Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen.

Lisätietoja antaa arkisin klo 8-16 HR-asiantuntija Hilppa Kukkonen RTK-Henkilöstöpalvelusta, p. 045 231 0590 tai hilppa.kukkonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1476766
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Heinävesi, Pieksämäki, Leppävirta, Varkaus