Rakennusalan työntekijöitä Uudellemaalle
VISIO Henkilöstöratkaisut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2021

Nyt olisi monipuolisesti hommia eri rakennusalan tehtäviin. Älä anna tilaisuuden valua ohi suun!

Haemme Uudellamaalla sijaitseville työmaille useita tekijöitä erilaisiin työtehtäviin. Ensisijaisesti tarve on MAALARILLE ja RAKENNUSTYÖNTEKIJÖILLE. Voit olla alalla pidempään toiminut ammattilainen tai uran alkupuolella oleva motivoitunut tekijä, jolta näyttöhaluja löytyy. Kokeneille rappareille ja kirvesmiehille löytyy myös töitä.

Toimenkuvaan kuuluu maalaustyöt laidasta laitaan (telalla ja pensselillä), piikkaus, avustavat kirvesmiehen työt, haalaus, avustavat maalaustyöt jne. eli monipuolista ja vaihtelevaa työtä luvassa. Mikäli motivaatio on kohdillaan ja työt maistuu niin tässä on myös hyvä mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan omille palkkalistoille. 

Työmaat sijaitsevat ympäri Uuttamaata ja työmaa saattaa vaihtua viikon/kahden viikon välein joten asiakkaamme edellyttää B-korttia ja mahdollisuutta liikkua työmaiden välillä. Oma auto on plussaa.

Oletko SINÄ se uusi VISIOlainen, josta sataa kiitoksia työmaalta, ja joka rinta rottingilla kantaa VISIO-logoa paidan rintapielessä? ME haluamme sinut osaksi työyhteisöämme ja haluamme olla ylpeitä siitä, että juuri SINÄ olet meillä töissä.

Seuraavanlainen paketti tarjolla oikeille tekijöille:

- REILUA palkkausta
- VAKINAISTUVAA paikkaa ja vaihtelevia työmaita
- KUNNON työvaatteet sekä tarvittaessa OIKEAT työkalut
- KATTAVAA työterveyshuoltoa
- TURVAA työhön vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen kautta
- Henkilöstöpalvelualan MUKAVIMMAT yhteyshenkilöt

Vastavuoroisesti toivoisimme hakijoilta seuraavaa:

- Omatoimisuutta ja asennetta työntekoon
- Kokemusta rakennusalan töistä
- B-kortti (oma auto plussaa)

Mikäli tunnistit itsesi näistä kriteereistä ja tarjous alkoi houkuttelemaan niin älä epäröi vaan tartu rohkeasti puhelimeen ja ilmoita itsesi ja/tai vaikka ystäväsi. Paikat täyttyvät sopivien tekijöiden löydyttyä.


Lisätietoja tehtävästä antaa:
PETTERI / 050 330 0333 / petteri.kujala(at)visiohr.fi
ATTE / 050 331 3499 / atte.niemi(at)visiohr.fi

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa: http://www.visiohr.fi/selaa-tyopaikkoja/

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1495762
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa