(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan työntekijöitä IV-eristystehtäviin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Etsitkö töitä rakennuslalta? Oletko kiinnostunut reissutyöstä? Olisitko sinä etsimämme apu asiakkaallemme? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt RAKENNUSALAN TYÖNTEKIJÖITÄ IV-ERISTYSTEHTÄVIIN.

Asiakkaamme toimivat rakennusalalla vaihtelevien työmaiden parissa. Tällä kertaa etsimme työntekijöitä iv-eristystystehtäviin. Tehtäviisi kuuluu iv-putkitukset sekä eristykset työmaa-alueilla. Työmaa sijaitsee Etelä-Suomessa ja kuljetukset sekä majoitukset järjestetään asiakkaan toimesta. Työtä tehdään maanantaista torstaihin 40 h / viikko. Työmaan kesto on noin vuosi ja työt alkavat vuoden 2019 alkupuolella.

Mitä odotamme työntekijöiltämme? Erityisen tärkeää meille on, että suhtaudut työhösi innokkaasti, haluat tehdä parhaasi ja sitoudut tehtävään. Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä alalle soveltuvaa koulutusta, mutta huomioimme myös vasta-alkajat sekä valmistumassa olevat rakennustyöntekijät. Tehtävän luonteen vuoksi edellytämme valituilta henkilöitä hyvää fyysistä peruskuntoa sekä matkustusvalmiutta.

Tarjoamme mahdollisuuden tehtäviin sekä alan ammattitehtäviin että avustaviin tehtäviin ja kauttamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi!

Täytä hakemuksesi viimeistään 31.1.2019. Voit liittää mukaan myös CV:si. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi