(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan työntekijä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme rakennusalan asiakasyrityksellemme työntekijöitä erilaisiin rakennusalan tehtäviin

Haluatko kerryttää kokemusta ja päästä näkemään erilaisia rakennuskohteita? 

Työtehtävät sisältävät mm. rakennustyömaan avustavia tehtäviä, kuten suojausten tekoa, purkamista ja piikkausta sekä muita ammattitehtäviä  hakijan omat taidot huomioon ottaen. Saatat toimia myös vanhemman kirvesmiehen tai rakennusmiehen apuna erilaisissa rakennustehtävissä.


Hakijoilta edellytetään reipasta asennetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvää fyysistä kuntoa. Hakijalla tulee myös olla voimassa oleva työturvallisuuskortti. Suomen kielen taito on myös edellytys rakennustyömailla työskentelyyn. Arvostamme aiempaa kokemusta työskentelystä rakennustyömaalla sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta.

Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, mutta ei välttämättömyys. 

Työsuhteen kesto voi vaihdella, joten kerrothan käytettävyydestäsi hakemuksessasi; milloin voisit aloittaa ja mihin asti olet valmis työskentelemään.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.