(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan työntekijä (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Etsimme jatkuvasti Pirkanmaan alueen asiakasyrityksillemme

RAKENNUSALAN TYÖNTEKIJÖITÄ

vaihteleviin työkohteisiin!


Työtehtävät sisältävät monipuolisia rakennusalan töitä, työmaasta ja osaamisestasi riippuen. Etsimme tekijöitä kaikentasoisiin tehtäviin rakennusapumiehestä aina työnjohtoon asti. Kohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Tampereella ja lähikunnissa. Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. 

Edellytämme valittavilta henkilöiltä tekevää ja oma-aloitteista asennetta työtä kohtaan. Työturvallisuuskortti vaaditaan työmaalle pääsyyn, ja oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työmailla kulkemista.

Olit sitten apumies, rakennussiivooja, putkiasentaja, sähköasentaja, maalari, timpuri tai rakennusalan työnjohtaja - jätä meille hakemuksesi, niin jutellaan tarkemmin! Kerrothan hakemuksessasi lyhyesti itsestäsi ja kokemuksestasi, sekä millaisista tehtävistä olet kiinnostunut. 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=547 

Lisätietoja voit kysellä Alen Consulting Oy:n Akseli Mattilalta arkisin klo 8-16, p. 044 740 4506. 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi